Vi söker en ekonomichef

 

För att möta kundernas behov och säkerställa vår fortsatta tillväxt förstärker vi vår verksamhet med en ekonomichef.

 

Sunds Fibertech Group är ett internationellt ingenjörsföretag med fokus på service och maskinutrustning inom Panelboardindustrin. I företagsgruppen ingår även ett konsultbolag, Sunds Ingenjörer och ett dotterbolag i Kina, Shanghai Sunds Fibertech Co Ltd.

 

Vi är ett ungt företag med lång historia där vi ser dina personliga egenskaper som din största tillgång och nyckeln till framgång.

 

Sunds Fibertech nettoförsäljning 2017 var ca 55 miljoner kronor. Sunds Fibertech är omkring 30 experter med ett globalt försäljningsnätverk. Företaget är under tillväxt och beräknar årets orderingång till ca 80 miljoner.

 

Läs mer om tjänsten genom att klicka på länken nedan.

 

Ekonomichef