Vi söker en projektledare

Då vi växer behöver vi förstärka vår organisation med en projektledare.  Vi sitter i nya moderna kontor i Timrå med möjlighet till bra kommunikationer. 

Vi söker en projektledare som ansvarar för projektets helhet, från start till att projektet är avslutat. Du kommer att jobba tillsammans med våra säljresurser för att säkerställa att offererade leveranstider är realistiska och att kostnadskalkylerna är dom rätta. I projekt-
genomförande är det du som leder jobbet mot uppsatta mål.

Du jobbar nära våra konstruktörer, processingenjörer, start-up team, och våra kunder. Du leder projektet enligt avtalat kontrakt och säkerställer att kunden är nöjd, samtidigt som vi når våra finansiella resultat. Tjänsten innebär en del resande utomlands.


Låter tjänsten intressant? Läs mer i PDF-filen nedan.